Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Προορισμός Αγία Πετρούπολη




Το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη μόλις τέλειωσε και όλα τα ξωτικά γύρισαν πίσω τρισευτυχισμένα , μόνο που ήταν τόσο λίγο , μια απλή τετραήμερη της Β λυκείου .
Αντε κορίτσια και αγόρια και του χρόνου !!!!!!!

8 σχόλια:

  1. καλως ηρθατε!!! πως ηταν η αγια πετρουπολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήλθατε! Σου εύχομαι πολλά πολλά τέτοια ταξίδια, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ευχαριστώ αγαπημένες μου aneraida και pansofix , εγώ αυτόν τον ονειρεύομαι χρόνια στα ονειρά μου , το γλυκό μου ξωτικό που ταξίδεψε με τις φίλες του μου είπε ότι ήταν ότι καλλίτερο . Φανταστείτε πως απο την πρώτη πρώτη μέρα έλεγε στο τηλέφωνο πως το Παρίσι , οι Βερσαλλίες , το Λονδίνο δεν είναι τίποτα μπροστά στις ομορφιές της Αγίας Πετρούπολης . Θα φτιάξω αλμπουμάκια σε εκείνη και τις κολλητούλες της και θα σας τα δείξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Marilise, πράγματι αυτές οι εκδρομές μένουν ανεξήτιλες μεσα στις ψυχούλες τους και τις θυμούνται για όλη τους την ζωή.
    Μακάρι να έχουν πάντα αυτές τις ευκαιρίες, στην ζωή τους!!
    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλως τα δεχτηκες! κι εγω πριν λιγο γυρισα απο το ταξιδι μου! κι εχει εναν αερα σημερα... με ρημαξε καθως πετουσα πανω στη σκουπα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και να σκεφτείς Ευούλα μου πως την δική μου εποχή στον Πειραία , δεν πήγαμε ούτε πενθήμερη στην Γ Λυκείου . Χαίρομαι τόσο πολύ όταν πηγάινουν τέτοιες καταπληκτικές εκδρομές ή όταν φεύγουν για ιστιοπλοοικούς αγώνες εκτός Ελλάδος σε διάφορους προορισμούς . Είναι οι πιο όμορφες αναμνήσεις στην καλλίτερη ηλικία >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπημένη μου ροζμαγισσούλα , φρόντισε να ξεκουραστείς γρήγορα αν και θα μπορούσαμε να συννενοηθούμε να ξεκουραζόσουνα στα ιστία του Αγώνα της Ύδρας για λίγο να γλύτωνες τα σκαμπανεβάσματα της σκούπας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μμμμμμμμμ!!!!!!!!καλη ιδεα! θα το σκεφτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή