Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Σ αγαπώ !!!!


Στον Κωνσταντίνο , τον υπέροχο βαφτησιμιό μου που όλο γελάει με αυτές τις φωτογραφίες !!!
Στο μοναδικό αγόρι που κατάφερε δεκαοκτώ χρόνια τώρα να διαψεύσει όλα τα ιατρικά δεδομένα, όλους τους προσδόκιμους χρόνους ζωής και με φύλακα άγγελο την μάνα του περπατάει , γελάει , ζωγραφίζει , ακούει μουσική , λατρεύει τα ζώα , φροντίζει τα δικά του λουλουδια και μας εμπνέει . Μας εμπνέει όλους να βρίσκουμε νόημα στη ζωή μας όταν ανάμεσα στις λίγες λεξούλες που λέει είναι το σ'αγαπώ !!!!!!!
Και εγώ σε αγαπάω ψυχή μου , θά μαι δίπλα σου πάντα !!!!!!

10 σχόλια:

  1. Τι όμορφα λόγια...τι όμορφες σκέψεις!! Εύχομαι να είναι πάντα καλά ο Κωνσταντίνος σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη Πρωτομαγιάτικη ανάρτηση που είδα!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γλυκο!Ευχομαι να είναι έτσι πάντα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο μηνα να εχεις, γλυκο και ομορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ συγκινητικο! καλο μηνα να εχεις μητερα των νεραιδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο χαίρομαι για αυτόν!
    Πολύ ωραία ανάρτηση:)
    Καλό Μάη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον Κωνσταντίνο, φιλί!
    Να είσαι καλά και καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ κορίτσια .Ο Κωνσταντινάκος μας είναι ένα παιδάκι απο αυτά που έρχονται στην ζωή για να μας διδάξουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ανήκει στην οικογένεια μιας πολλή καλής μου φίλης και συμφοιτήτριας . Έχει δυο γονείς κολώνες , και τρία υπέροχα αδέλφια 2 μεγαλύτερα και ένα μικρότερο. Όλα ξεκίνησαν απο ένα ιατρικό λάθος που προκάλεσε μια πρόωρη γέννα . Όμως χάρη στους γονείς του που δεν κιότεψαν στιγμή και μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους του ιδρύματος Δοξιάδη και στο Χωρέμιο Παίδων που άνοιξαν καινούριους δρόμους ακόμη και στην επιστήμη , ό μικρούλης μας έγινε φάρος έμπνευσης και βοήθησε και μερικά ακόμη παιδάκια που γεννήθηκαν πολύ αργότερα !!!!
    Ζει μόνιμα σε ένα φανταστικό αγρόκτημα στην Κόρινθο και είναι ευτυχισμένος ******

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ σπουδαια η αναρτηση σου Μαριλιζ.Αυτα τα παιδια αξιζουν την προσοχη μας και οι γονεις τους τον σεβασμο μας.Ενα φιλι για τον Κωνσταντινο που γιορταζει κιολας μεσα στην Ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω να ξέρεις πως αυτά τα παιδιά με καναν πολυ τυχερη που τα γνωρισα και με εμαθαν πως αξιζει να ζεις και την καθε στιγμη και να μην το βαζεις κάτω.Εκανα πρακτικη σε ιδρυμα με Α.Μ.Ε.Α και απο τοτε καταλαβα τι ειναι να δινεις και πόσο μάλλον να παιρνεις. Γιατι μπορει να σας φανει περιεργο αλλα παιρνεις τοσα πολλα....Ευχαριστω που μου θυμησες καλες στιγμες καμμια φορα το εχουμε ανάγκη.Όσο για τον Κωνσταντινο το ξέρω οτι ειναι δυσκολο αλλα με τετοιους γονεις δεν εχει να φοβαται τιποτα ο μικρος.Ο θεος να τους προσέχει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή