Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Έπιστροφη !!!!! ανακούφιση !!!!















γύρισε η Σελένα μας , ξετρελαμένη απο την ομορφιά της Βαυαρίας , την καθαριότητα και την τάξη του Μονάχου , το παραμυθένιο κάστρο στις Άλπεις και απογοητευμένη απο την φρικτή συμπεριφορά των Γερμανών όταν διαπίστωναν πως επρόκειτο για Ελληνόπουλα .
'" ξινοί και ξενέρωτοι μαμά ,μας αντιμετώπιζαν σαν σκουλίκια , αλλά και μεις δεν τους δόσαμε κανένα δικαίωμα , και ποιοί είναι αυτοί δηλαδή , σιγά !!!!!! "
Αμ πως , δυο σχολεία ελληνικά ήταν εκεί ένα απο Αθήνα και ένα απο Θεσσαλονίκη !!!!!!!

4 σχόλια:

  1. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει τύχει να αντιμετωπίσω κι εγώ αυτό το υπεροπτικό υφάκι στο εξωτερικό, πραγματικά ενοχλητικό!
    Θα σου πω ότι αυτό που με είχε πειράξει περισσότερο, ήταν όταν το αντιμετώπισα στην Αμερική, από Ελληνοαμερικάνους, Ελληνες δηλαδή.
    Του στυλ "μα καλά, εσείς πως ζειτε σε αυτή τη χώρα??"
    Οσο για τους υπόλοιπους λαούς, κάποιος πρέπει κάποια στιγμή να τους μάθει, ότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί περπατούσανε με τα 4.
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολά καλά βρε κορίτσια , δεν έχω αντίρηση τόχουμε όλοι μας περάσει ειδικά με Γάλλους και
    Γερμανούς και Αγγλους, όμως για κάτσε δεν είμαστε τυχαίοι και παρακατιανοί , δεν φάγαμε εμείς τα λεφτά της Ευρώπης , απλά εμείς έως τώρα πληρώναμε και θα ξαναπληρώσουμε .Όταν αυτά τα ρεμάλια έρχονται στη χώρα μας και στα νησιά μας για 200 και 250 ευρω το 15μερο με τα πρακτορεία τους τρωνε , πίνουμε τον άπακο , δεν ξοδεύουνε μία γιατί πρέπει εμείς οι ξενομανείς να σκύβουμε την μέση μας και να τους ανεχόμαστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το κάστρο "Neuschwanstein" το οποίο αποτέλεσε την έμπνευση για το κάστρο στην ταινία "Σταχτοπούτα" της Disney!

    ΑπάντησηΔιαγραφή