ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό ,2 λεμόνια , 7 κουταλιές ζάχαρη άχνη και κανέλα για πασπάλισμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Χτυπάμε σε ένα μπωλ το γιαούρτι με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα , προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών και λίγο ξύσμα απο την φλούδα τους πολύ ψιλά τριμμένη αν θέλουμε .Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου πριν το σερβίρουμε πασπαλισμένο με ζάχαρη .
Είναι το πιο δροσερό επιδόρπιο χειμώνα καλοκαίρι !!! Καλή επιτυχία !!!!
Αυτό το γλυκάκι το φτιάχνω συχνά, βάζω από πάνω και μια κουταλιά γλυκό του κουταλιού και γίνεται μούρλια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίπα να φτιάξω χθες μια και είναι πανεύκολο αλλά μου βγήκε ζουμερό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντως από γεύση πολύ καλό!
Ισως γιατί έβαλα λιγότερο γιαούρτι;
καλημερούδια σας Λίλα και γιαγιά Αντιγόνη και εγώ το φτιάχνω πολυ πολυ συχνά , γιατί η μικρή μου τρελλαίνεται για επιδόρπιο , όμως θα το δοκιμάσω και με γλυκό του κουταλιού , θα πρέπει να είναι τέλειο !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜ' αρέσουν οι εύκολες και γρήγορες συνταγές και ειδικά οι γλυκές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό Σαββατοκύριακο!
νάσαι καλά Ρένα μπου και καλοφάγατο !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή