Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Σήμερα γιορτάζει όλη η γη...........

Μεγάλη Τετάρτη - 14-Απρίλη 1993 γεννήθηκε ένα ξωτικό με πρασινα μάτια και φακίδες . Ήταν να γεννηθεί Μεγάλη Τρίτη και 13 , αλλά σαν αερικό που ήταν διάλεξε την Μεγάλη Τετάρτη !!!!!!!!
Το αερικό μας που σήμερα γίνεται 17 χρόνων έχει χίλια ονόματα με επικρατέστερο το Ίλια !!!! Είναι πολυτάλαντο και μοναδικό , ευαίσθητο , κοινωνικότατο και αξιολάτρευτο πλάσμα !!!!
Ασχολείται με την μουσική , το τραγούδι , τη ζωγραφική , τη ποίηση , το θέατρο , τις κατασκευές , απο τα 4 χρόνια του έχει αποφασίσει πως θα γίνεις αρχιτέκτονας αλλά θα σπουδάσει και θεατρολογία και σκηνογραφία και ενδυματολογία καιιιιι θα παίζει και στο θέατρο ερασιτεχνικά !!!! Είναι δεινή ιστιοπλοός με παγκόσμιες διακρίσεις , και η μεγαλύτερη ανεμοδούρα μες το σπιτικό μας !!
Είναι καλότυχη γιατί μοιράζεται τα πάντα με τις δυο υπέροχες αδελφές της . Εμείς οι γονείς της είμαστε πολύ τυχεροί που συμπορευόμαστε μαζί της έχει το πιο όμορφο ανοιξιάτικο χαμόγελο και είναι μια πραγματική όαση !!!!!!!!
Πάντως για σήμερα μου ζήτησε μια τούρτα μερέντα , για να δω τι θα προκάμω !!!!

29 σχόλια:

  1. Χρόνια της πολλά!!
    Να είναι χιλιόχρονη και καλόχρονη, γερή και τυχερη στη ζωή της:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να την χαίρεστε την κούκλα σας, και να είναι πάντα γερή και καλότυχη, και πάντα με διακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα και καλα!!!
    τι συμπτωση! και το ξωτικο-μαγειρισσα του παραμυθιου μου, ίλια το λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να την χαίρεσαι και μόνο καλά να την κερνάει η ζωή και μέσα απο κείνη εσάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίλια... όπως λέμε Άνοιξη...
    Της εύχομαι να δει την άνοιξη χίλιες φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να την χαίρεσαι. Εύχομαι να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται και ακόμα παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα την χαιρόσαστε, γερή, δυνατή και πολύ πολύ τυχερή να είναι σε όλη της τη ζωή!!!
    By the way.....ψάχνω τον πρίγκηπα Χρήστο- Ιάσωνα που είναι απο Κοιλάδα, που μπορώ να τον βρω??? Λιλά φιλιά με μωβ αστερόσκονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να το χαίρεσαι κορίτσι μου να το δεις όπως επιθυμείς και πάντα με χαμόγελο στα χέιλη.Ε! κάντης τη τούρτα βρε κοριτσάκι μου.Σύμπτωση..σήμερα έχει γεννέθλια η μητέρα μου, γίνεται ...85!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ πότε προλάβατε και στείλατε τις τέλειες ευχές σας !!!!!! Δεν είναι έτοιμο και το γλυκό για το κέρασμα , θα σας το φυλάξω για αύριο μαζί με σπιτικό cherry !!!!!
    Ευτυχώς το Ιλιάκι γυρίζει αργά σήμερα λόγω σχεδίου και τακτοποιήθηκαν όλα το πρωί εκτός απο τις καρτούλες που τις ανέλαβαν τα κορίτσια . Φυσικά εννοείται ότι αφού τέλειωσα τα ξημερώματα απο την εργασία , μετά γιανα προλάβω πήρα άδεια απο την σημαία και τώρα πήζω λίγο στο γραφείο !!!! Αχ τι να κάνουμε και εμείς οι χορεύτριες !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pinkdreamer μήπως την νεραιδούλα σου την λένε Ίλια-θρασίλια , έχει πράσινα ματάκια και φακίδες . Αν τα καταφέρνει καλά στην κουζίνα είναι το ξωτικό μου και σε αγάπησε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aldebaran γλυκειά μου δεν τόχα σκεφτεί , σε ευχαριστώ , ήξερα πως ήταν ο μικρός μου ήλιος που σιγά σιγά μεγαλώνει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιλού , σε ευχαριστώ για όλα , τον πρίγκηπα Χρήστο-Ιάσονα θα τον συναντήσεις σε μια ανάρτηση του Μαρτίου στο ιστολόγιο για τα γεννέθλιά του !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχίδα μου λατρεμένη , είναι καιρός που πηγαινοέρχομαι στο blog σου , λατρεύω τις δημιουργίες , θαυμάζω την όμορφη οικογένεια σου !!!! Χιλιόχρονη η μανούλα σου , τι τυχερή έχει και δισέγγονα !!!!!! Την τούρτα , την έκανα τελικά με την παλιά καλή συνταγή , κονιάκ- σαβαγιάρ - και σπιτική μερέντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καιβεβαια γιορταζει ολη η γη οταν γιορταζει το κοριτσακι σου.Να το χαιρεσαι και να εχετε ολοι μαζι πολλες υπεροχες στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τη χαίρεστε! Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!

    Ευχαριστώ από καρδιάς και για το βραβείο. Το δέχομαι με χαρά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιάννα μου χίλια ευχαριστώ , να χαίρεσαι και συ το κοριτσάκι σου ,καλώς όρισες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρουμπινοπαπουτσάκια χίλια ευχαριστώ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντα πρίμο αγέρα στα πανιά των ονείρων της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να είναι γερή,καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παλιοτεμπέλα με σαβουαγιάρ του έκανες του κοριτσιού τούρτα; θα σε ξεμαλλιάσω εγώ η γιαγιά και κοριτσομάνα δηλωμένη! Αχ! το πουλάκι μου εγώ θα του έκαμνα μέχρι και λούνα παρκ επάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, αλλά να σε χαίρεται και αυτό για Χ-ΙΛΙΑ χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να την χαίρεσαι την πολυτάλαντη κορούλα σου!!!Χιλιόχρονη και πάντα να ειναι γεμάτη με υγεία,χαρα, αγαπη, και ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπατία μου , πιο όμορφη και εμπνευσμένη ευχή δεν θα μπορούσες να της χαρίσεις !!!! Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρυσά στάχυα και Demi , σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την αγάπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οσο για σένα ηλιαχτίδα μου , μήπως είχε κάμερα ? Πράγματι τα σαβουαγιάρ και τις μαρέγκες τα παίρνω έτοιμα απο ένα παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο στη Βούλα ,πάντα βρίσκω την δικαιολογία του χρόνου που δεν φτάνει !!!!
    Πάντως δεν ξέρω γιατι φέτος δεν ήθελε σχέδιο στην τούρτα όπως άλλες φορές , σκαντζόχειρο,σκυλάκι, αρκουδάκι ,carousel. Θα επανορθώσω στις επόμενες τούρτες στο υπόσχομαι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μην αφήσω παραπονεμένη την λατρεμένη μου Ανεραίδα που μου στολίζει την κάθε μέρα με όμορφα λόγια σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή