Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ


Η 8η Μαίου έχει καθιερωθεί απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , την Επιστημονική Κοινότητα για την Θαλασσαμία και την Παγκόσμια Οργάνωση Θαλασσαμίας ως Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαμίας ( Μεσογειακής Αναιμίας )
Στην χώρα μας η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στις οικογένειες τους που παρά την δυσκολία των συχνών μεταγγίσεων αγωνίζονται να τα καταφέρουν !!!
Στα πλαίσια της φετινής παγκόσμιας ημέρας διοργανώνεται αύριο μία βράβευση για όσους αιμοδοτούν τακτικά και συνειδητοποιημένα . Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω ότι βραβεύεται ο καλός μου για τα 10 χρόνια εθελοντικής αιμοδοσίας .
Θυμηθείτε την ημέρα αυτή την φετινή χρονιά είμαι σίγουρη πως κάποιοι απο σας θα μπορέσουν να δώσουν αίμα ....

9 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. marilise μου μπραβο και σε σενα και στον καλο σου για την ευαισθησια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Marilise μου, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία απο τις μεγαλύτερες πράξεις αγάπης για τον συνάνθρωπο.
    Συγχαρητήρια και στους δυό σας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κι ένα πραγματικά εύστοχο βραβείο! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια σας ευχαριστώ , το ζητούμενο είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος γιατί κάθε παιδάκι μπορεί να χρειάζεται και 30 μονάδες το χρόνο Βέβαια μπορεί να δώσει ο καθένας Έύη μου και υπάρχουν κέντρα σε όλη την Ελλάδα θα μάθω για την Θεσσαλονίκη και θα σου στείλω email . Γνωρίζω ότι μεγάλη προσφορά έχει η Παγκρήτιος ένωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπόν έμαθα !!! Το νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφία , κάνει μόνο του αιμοληψίες με την κινητή του μονάδα σε όλη την Ελλάδα δύο φορές το χρόνο . Πραγματικά η αιμοδοσία είναι κάτι το συναρπαστικό , αυτό νομίζω που χρειάζεται είναι κήρυκες για να ενημερώσουν τον κόσμο να έλθει να προσφέρει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαπα.. από την μία τα muffins, από την άλλη εκείνο το γιαούρτι με λεμόνι με κανέλα! Δεν σε προλαβαίνω!

    Πολλά συγχαρητήρια στον καλό σου, αυτά τα βραβεία έχουν την μεγαλύτερη ουσία. Πολύ ωραίο το μήνυμα που περνάς. Σε χαίρομαι.

    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή