Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Απρίλης ---- τέλος !!!!

Πότε πρόκανε και έφυγε και ο δεύτερος μήνας ούτε που το κάταλαβα .
Τι να σας πρωτοπώ για την σημερινή μέρα λαχείο !! Αρχίζω με τους μακρινούς προορισμούς .Το Σελενάκι μας έφυγε για Μόναχο ( στις 4,00 το πρωί στο αεροδρόμιο ) σχολική εκδρομη μέχρι την Κυριακή . Εφτασε και περνάει υπέροχα απο ότι μας λέει .Στις 7,00 το πρωί ξανά μανά στο αεροδρόμιο γιατί η γιαγιά Πόπη έφυγε για 7 μέρες εκδρομή με τις φιλενάδες της με προορισμό την Ισπανία ( Βαρκελώνη -Βαλένθια -Μαδρίτη ).
Στις 12,00 ξεπροβόδησα τον Στελλάκι μου για ιστιοπλοικό αγώνα στην Κύθνο ( ο καιρός δείχνει καλός και θα το διασκεδάσουνε ).
Η Ίλια μετά το σχολείο θα πάει με την συμμορία μαγείρων ( συμμαθήτριες ) στο σπίτι της κολλητής της της Ειρήνης να φτιάξουνε σούσι !!@#$%^%$$ ( νάναι καλά η φίλη μου η Δέσποινα που το αντέχει αυτό το βρωμοσουσι ) , και η Αριάδνη μετά την σχολή , θα ανέβει στο Γκάζι για να οργανώσουν τα σχετικά μια συναυλία με το EYP ( το ελληνικό τμήμα European Youth Parliament ), διότι τα βλαστάρια μας πήραν την έγκριση να διοργανώσουν την Εαρινή συνεδρία του 2011 στην Αθήνα αλλά το Υπουργείο δεν έχει ,ούτε είχε ποτέ κονδύλι αντιστοιχο και τα παιδιά ψάχνουν χορηγούς και τρόπους εξεύρεσης χρημάτων .
Ουφ κουράστηκα εγώ ο Βέγγος !!!! Πάντως είναι γεγονός πως σήμερα θάχω χρόνο δικό μου για να σας απολαύσω .
Λοιπόν άφησα ελευθερο το Reebo ,τον ωραιότερο σκύλο του κόσμου που υποσχέθηκε ότι δεν θα πειράζει ούτε θα γαβγίζει την χελώνα , ευτυχώς ο φεγγαρόγατος JASPER την έκανε απο νωρίς για το πάρκο και άλλαξα και το νερό στα χρυσόψαρα που τάχανε παίξει απο την θολούρα . Και μετά απο μια σκέτη και παντέρμη "σπακανόπιττα" που θα φάμε με σαλάτα άρχισα τις καλλιτεχνίες !!!!!

3 σχόλια:

  1. Απόλαυσέ το!!! Αφού το απολαμβάνουν και οι αγαπημένοι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αλλος για Χίο τράβηξε πηγε
    κι άλλος για Μυτιλήνη" και γιατί όχι αφού η ζωή είναι και θέλει περιπέτεια!
    Απόλαυσέ το!!! Καλή Πρωτομαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβώς αυτό κάνω δοκιμάζω διάφορα χωρίς συνέχεια να ακούω μαμααααα , Κάτια !!!! Βέβαια τα τηλέφωνα συνεχίζουν να κτυπάνε για χίλιους μύριους λόγους ,αλλά εγώ απτόητη κορίτσια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή